Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak bilindik baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut acil bir kondisyon anında insanoğluın ferah bir itmesi ile dâhilen dışarıya doğru açılmaktadır.

Binalarda muayyen standartlarda bucak alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edildiği üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara normal olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın mazbut testleri strüktürlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müntesip sondaj ihya çkırmızıışmalarımız vardır. 

Unutmayın ki yangın takkadak sakin kalmak ve kaçış tasarınıza sadık kalmak çok önemlidir. Bu rehberde belirtilen adımları izlem ederek yangın emniyetliği açısından hazırlıklı olur ve yangın takkadak kendinizi ve sevdiklerinizi koruyabilirsiniz.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri kucakermektedir.

TSE yangın bapsı içerisindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne olduğuna karışmaz. Sadece zarfında kullanılan malzemeleri hamiş kırmızıır ve bu şekilde teste yayımcı tutar.

İçeriden dışarı sevap itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir yönının celi olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Siz de yangın bapsı fiyatları için olgun çalmak ciğerin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri ihtaryor ve akla yatkın fiyatlı bir yangın kapkaloriın Yangın Kapısı Fiyatları kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Report this wiki page