Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu ahzüitai örgülmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Gereç: Yangın kapılarında genellikle çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanırlıklidir.

Yangın kapılarında ivedili durumlarda içeriden dışarı haklı devinim kelime konusu olduğu dâhilin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve sav konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Mono blok cisim bünyesı şube sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin deruninden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine demetlanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın takkadak insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi sinein yangın bapsı son radde eleştiri bir öneme sahiptir.

Performans çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin çoğunlukla hangi sayfaları ziyaret ettiği ve genel ağ sayfalarından suç mesajları düzenıp almadığı gibi görüşmeçilerin internet sitesini nasıl kullandığı ile ilişkin bilim toplar.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da Yangın Merdiveni Kapısı önler.

Panik pas sayesinde kucakerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı güzel iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde acil çıkış mimarilabilir.

Hassaten geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım fiillemleri esnasında kullanıcılara ciddi suhulet katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında altın bir kriter olarak gösterilebilir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu mekanizma sebebiyle kapı uslu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin hissedar noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele alınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin de ziyadesiyle önemle izlem edilmesi gerekmektedir.

Yangın veya ivedi vaziyet vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi ciğerin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edilmiş olduğu üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Report this wiki page